Läsrapport 1: Den vidunderliga kärlekens historia

Jag har kommit ca 100 sidor in i boken jag presenterade i fredags, och jag tänkte göra en kvick läsrapport innan jag går och duschar och sedan lägger mig. Jag hade ingen aning om vad den skulle handla om när jag påbörjade den, och var således inte alls beredd på att det skulle finnas med ett ”övernaturligt” fenomen i den. Boken inleds med ett brev på ett par-tre sidor som var så himla fruktansvärt fint, där bestämde jag mig för att älska boken. Sen, dock, byttes perspektiv och jag tyckte t.o.m. språket ändrades. Nu går den lite långsammare att läsa, jag blev nästan besviken när brevet tog slut för jag ville ha mer av det. Min förhoppning är att det kommer komma fler brev längre fram, eller i varje fall att han som skrev brevet kommer tillbaka.

Nu börjar det hända lite grejer, och jag hoppas att de första kapitlen hade en lite längre startsträcka och att det är nu det börjar på riktigt. Jag återkommer.

“Under ert besök frågade ni i vilken värld Barefoot levde. Jag skulle vilja framkasta hypotesen att han levde utanför vårt kända hörselregister, att han ‘hörde’ på en annan, för vetenskapen ännu okänd frekvens.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s