tisdag

Jag ska snart åka till jobbet, men hinner skriva lite först. Jag har, som ni vet, ett jobb som inkluderar väldigt mycket väntetid. Det är tråkigt, men å andra sidan hinner jag med lite andra grejer på jobbet också. Idag ska jag ta med körkortsboken och läsa om de sista kapitlen i den (så tråkigt med alla vikter), och min målarbok som jag alltid tar med. Jag har ”snart” målat ut den, ska visa er när den är klar. Det är en stor av Johanna Basford, den med hav. Jag skrev i min bucket list för året att jag skulle måla ut den innan 2017 var över och det kommer jag definitivt att göra.

Jag brukar även ha med en liten bluetooth-högtalare, istället för att sätta på radion, och just nu håller jag på att rensa hela min spotify. Jag har listor efter genre, men nu har jag haft dem så länge att jag inte riktigt tycker om de låtar och artister jag la till först. Så det håller jag också på med, och är det lite att göra på jobbet idag ska jag fortsätta med det också.

Jag är också lite sugen på att lyssna på Torgny Lindgrens böcker på radioföljetongen, de finns tillgängliga till den 5 augusti. Inte för att jag vet så mycket om honom, men jag tror att han är bra. Har man varit med i svenska akademin måste man väl vara bra?

Igår fick jag hem min nya Moleskine, beige denna gång, och trots att min gamla bullet journal inte är helt fylld än började jag rita upp ett index och en årsöverblick av resterande delar av 2017. Jag tänker mig att jag börjar använda den nya lagom tills den nya terminen (som också är min näst sista på gymnasiet heja).

Igår läste jag även ut Harrys sång av Jeffrey Archer, första delen i Cliftonkrönikan och den var så så bra, hade ingen aning om vad den skulle handla om eller ens vem Archer var, men den var med på ”biblioteket tipsar”-hyllan och hade lagom storlek för att bära med sig. Satte mig och bläddrade lite i den när jag kom hem och sen hade jag läst drygt 100 sidor, bara sådär. Läs den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s