Tips tips en onsdag 

  • Radioföljetongen sänder nu De oroliga av Linn Ullman som ljudbok, och man kan  lyssna på hela i Sveriges radios app. Jag har lyssnat på 10 avsnitt, det vill säga runt en tredjedel av boken, allt på en och samma dag och det säger väl en del. Den passar verkligen som ljudbok, tror inte jag skulle gillat den lika mycket om jag läste den sjävl. 
  • This is:-listorna på Spotify. Först när jag såg dem var jag ganska skeptisk och tyckte inte det var något för mig, men nu när jag har gått ingenom några stycken tycker jag det är ett bättre sätt att lyssna på en enskild artist att gå in på artistsidan och trycka på shuffle. Rekommenderar särskild this is: Bo Kaspers orkester och this is: Bob Dylan. 
  • Linda Boström Knausgårds sommarprat. Det var lite segt i början men sen var det bara bara bra. 
  • Även William Spetz sommarprat som sändes igår, det var fint. 
  • Mattiastyllander på instagram.  När jag började följa honom för kanske tre års sedan fullkomligt äl-ska-de jag allt han la upp. Jag tycker han hade något av en svacka för ett tag sen och tyckte mest han var tråkig men nu mina vänner är han tillbaka. Följ. 
  • Även Nevnarien (Elin Kero) lägger upp så himla himla fina bilder på instagram nu. Kanske för att hon precis varit på Island och jag gillar alla bilder tagna där, men objektivt sett med. Lovar.  
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s