Vecka 27

DSC_0245

Det är återigen söndagskväll och därav ny vecka imorgon. Även denna vecka har jag tre lediga dagar, t.o.m. i följd. Jag är ledig onsdag-fredag, och de dagarna ska jag köpa grejer jag behöver (villhöver men vem bryr sig), såsom nya pennor och ett nytt anteckningsblock att göra nästa kalender/bullet journal i då jag bara har runt tjugo sidor kvar i min nuvarande. Jag tänkte att det blir bra att börja med den nya lagom till nästa termin börjar, eller kanske ännu hellre lagom tills augusti. Om jag köper den nu har jag tid att göra den fin. Lägger orimligt mycket tid på det. Det är lite av en oskriven regel att man inte ska lägga mer tid på att planera vad man ska göra än vad de tar att faktiskt göra det men det håller jag mig verkligen inte till.

Jag ska även åka hem till min syster och fotografera hennes son, så hon har fina bebisbilder att spara. Kan inte riktigt tänka mig något mysigare än att fotografera en bebis på en filt. Möjligtvis mysa med tidigare nämnda bebis.

Jag ska läsa både på och bredvid jobbet, har lånat del 2 av Mistborn (kärlek till Brandon Sanderson) och en serie på två böcker om andra världskriget som jag inte hört talas om, och eftersom jag är som jag är har inte heller läst på baksidan så jag vet inte alls vad de handlar om. Och jag ska promenera varje dag och laga mat, bunkra upp med matlådor.

I mina veckor ingår alltid att lägga några timmar på att titta på youtube, på att måla i en målarbok, på att leka med washi-tejp, på att lyssna på podcasts och sommar i p1, att baka (i vecka 27:s fall ”saftiga chokladmuffins med havregömma”, utan ägg och mjölk såklart) och att skriva i någon form. Blogg, dagbok, novell, text, vad som.

Det är både bra och dåligt med sommarlovsveckor där man har grejer att göra samtidigt som man egentligen inte har grejer att göra. Jag jobbar, och det är såklart tidsbestämt, men resten kan jag välja dag, eller skjuta upp, eller strunta i. Men det är juli och då är det okej.

Just nu ska lyssna klart på fredagens avsnitt av Alex&Sigge, som för övrigt ska ge ut en uppföljare till Tid – livet är inte kronologiskt, i höst. Blev så glad när jag hörde det, nästan rörd. Sen ska jag sova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s