Vecka 26

Mina favoritinlägg hos många av de bloggar jag följer är deras veckoinlägg, där de antingen sammanfattar veckan som gått eller planerar veckan som kommer. Tänker att det är en grej som är ok att sno.

DSC_0238

Planer:
Ska jobba tisdag, onsdag, torsdag, söndag. Har alltså 3 (!) lediga dagar. Ska även till optikern och har bokat en klipptid. På onsdag spelar Miss Li på Liseberg men jag kommer inte kunna gå, jag slutar jobba först när hon går på scenen. Mycket sorgligt. Hennes nya album, eller EP snarare, är himla mysig.

Böcker:
Just nu håller jag på att läsa Sund av Tove Folkesson. Den läser jag i princip bara på jobbet så om det blir en lugn vecka hinner jag läsa ut den, dock börjar högsäsongen denna vecka så vi får se! Jag läser även Nässlorna Blomma av Harry Martinsson samt Enlazados av Rainbow Rowell (den spanska översättningen av Attachments. Insåg först när jag hade köpt den att jag lyckats välja ut en av hennes vuxenböcker, själva poängen var att jag skulle ta en ungdomsbok jag halvt om halvt kände till för att det skulle bli lite lättare men men).

Jag ska försöka ta mig till biblioteket på torsdag tror jag, har inte så mycket roligt att läsa hemma.

Hemma:
Jag har i princip börjat städa ur min garderob och det behöver jag göra färdigt så jag kan lägga in mina kläder i garderoben igen. Eftersom jag precis flyttat hem över sommaren (läser på annan ort osv osv) kändes det smidigt att göra i samband med att jag packar upp mina kläder. Har väldigt många som jag aldrig använder utan som bara ligger och tar plats. Jag behöver plugga körkortsteori, baka och fixa matlådor att fylla frysen med.

I min bullet journal tänkte jag pyssla ihop en mood board för juli. Har aldrig gjort det tidigare, det är ju inget som egentligen behövs, men såg det på youtube tidigare idag och tyckte det var väldigt fint. Nu när jag inte går i skolan har jag inte lika mycket att skriva in, men det känns ändå viktigt att fortsätta använda den över sommaren, så får absolut plats med lite mer ”onödiga” grejer, och har mer tid för dekoration och design. Självklart har jag plats för det under terminerna med, men det blir inte alltid av.

Blogg:
De senaste dagarna har jag faktiskt knåpat ihop ett inlägg eller två var och varannan dag, och jag tänkte försöka fortsätta med det under veckan. Jag är ledig tre dagar så det borde inte vara något problem. Förvänta er stordåd osv osv.

Skriva:
Jag hade en idé om att jag skulle läsa igenom, ändra om och skriva klart hela dokumentet som utgör mitt projekt för nanowrimo 2016 under sommaren. Skrev ut hela dokumentet och satte in det i en pärm, har läst igenom de kanske tio första sidorna. Men nu tycker jag vi hoppar över den här punkten. Vi får se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s