Sommar i p1, åh vad jag har saknat dig

Har klippt ut listan med alla sommarpratare från Hallands Nyheter och klistrat in i min kalender/bullet journal, ringat in de viktigaste med blå tusch. Obs att detta bara är de viktigaste, vill egentligen lyssna på alla. Ska nog det.

Ann-Helen Laestadius 30 juni
Läste hennes böcker när jag var yngre, sms från Soppero bl.a. och jag kommer ihåg hur mysiga de var, hur mycket jag tyckte om dem, att de handlar om samekulturen och att jag inte hittade några andra ungdomsböcker om det. Har inte läst hennes nya dock, vet inte om jag ska? Har så himla fin bild av hennes författarskap att jag inte vill förstöra det genom att inte tycka om hennes nya lika mycket. Aja. Ska lyssna på hennes sommar iallafall.

Per Gessle 1 juli
Kan inte riktigt tänka mig något mysigare? Känns som att det kan vara superdåligt, eller som att det kan bli ett sommarprat jag lyssnar om på i höst. Hur som helst måste gyllene tider-sidan av mig lyssna.

Linda Boström Knausgård 8 juli
Har fortfarande inte släppt dokumentären hon gjorde för p1 och det var länge sedan jag lyssnade på den.

Janne Josefsson 9 juli
Såklart, såklart, såklart

William Spetz 11 juli
Det känns som att jag har följt William Spetz i det mesta han gör? Och trots att jag egentligen inte gillade 22 kvadrat i p3 så vill jag ändå på något sätt vara med när han hittar på något nytt. På högstadiet, när han var som störst på youtube, följde jag och min bästa kompis honom slaviskt. T.o.m. på twitter fast ingen av oss hade det då.

Johannes Anyuru 14 juli
Jag har inte läst hans böcker än men ändå bestämt mig för att jag gillar Anyuru, klart jag ska lyssna på hans sommarprat. Känns som att alla ska det.

Anders Arborelius 16 juli
Jag har ärligt talat ingen aning om vem detta är, förutom att det stod ”biskop” bredvid hans namn i tidningen, och jag tycker det verkar bra. Jag gillar att lyssna på sommarprat av, för mig, okända personer, eller otippade personer.

Fredrik Backman 30 juli
Blev så så glad när jag såg att han skulle sommarprata. Förutom att hans böcker är underbara (älskade Britt-Marie) är han rolig på Instagram. Definitivt roligast bildtexter av alla i mitt flöde. 

Det var det, klart slut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s