Februari 2016

Idag är jag hemma och sjuk och gör så lite så möjligt. Jag tänkte vi kunde titta på min februari, mest för att jag ska känna mig åtminstone lite produktiv.

I februari har jag flyttat (eller ja, sista januari), till ett annat ställe. Jag bor inneboende då jag går på gymnasiet på annan ort. Jag har stundtals haft väldigt mycket i skolan, vissa dagar ingenting. Jag har lyssnat på en del musik, mycket Simon & Garfunkel men också rock och just nu lyssnar jag på Oskar Linnros album Vilja bli. Det känns som jag läst mer än vad jag gjort och bara en gång i början av månaden skrev jag i min dagbok. Förra veckan hade jag lov, jag bakade massa (bröd, piroger, mördegskakor, knäckflarn…) och umgicks med folk från hemma.

Jag har fortsatt på min skrivarkurs i februari, och det är det bästa just nu. Sista gången är idag, och jag kommer inte kunna gå. Det har varit roligt att ha något att gå till varje tisdag, och hur mysigt som helst med en liten grupp i ett rum som bara skriver, för hand, och läser upp för varandra med en kopp te i ena handen.

En annan sak jag gjort i februari är såklart att jag börjat skriva här.

Jag har också klippt håret i februari, kort, sökt lite sommarjobb och skaffat en ny ”målarbok för vuxna”.

Nu ska jag sätta mig och göra en lista på saker jag ska skriva här och andra saker jag måste göra, för listor är livet (och det är mycket bättre att göra listor på vad man ska göra istället för att faktiskt göra det).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s