Top Ten Tuesday vecka 3

Top Ten Tuesday är ett initiativ från The Broke and Bookish som går ut på att man gör en lista på tio böcker varje tisdag, med lite olika ämnen. Denna veckan är det Top Ten 2014 Releases I Meant To Read But Didn’t Get To:

 1. Panic – Lauren Oliver För att hennes andra böcker är så himla bra och denna verkar spännande. Den fick mycket uppmärksamhet i början av året, men sedan har jag inte hört så mycket? Ska läsa i alla fall, någon gång.
 2. Allegiant – Veronica Roth (kom ut på svenska 2014) Jag fick denna i födelsedagspresent men jag har inte läst den än. Läste de två första böckerna för väldigt länge sen så måste nog läsa om de först.
 3. Love letters to the dead – Ava Dellaira Jag har inte hört så mycket om denna på svenska bokbloggar men flera amerikanska booktubers pratade om den. Jag tror den handlar om någon som skriver brev till döda personer (uppenbarligen), och att hennes syster är död? Jag vet inte riktigt men vill läsa den i alla fall.
 4. Everything leads to you – Nina LaCour För att när Nina LaCour skriver så blir det alltid bra.
 5. Boken om Mademoiselle Oiseau – Andrea de la Barre de Nanteuil Blev nyfiken på denna när Bokpotaten skrev så mycket om den. Det är inte den genren jag brukar läsa av, men jag tror jag kan gilla den ändå.
 6. My true love gave to me: Twelwe holiday stories Detta är en antologi som hade varit mysig att läsa till jul och då ville jag det, men just nu har jag inte lust att läsa den, även om det fortfarande är vinter.

Trycker ni på länkarna hamnar ni på böckernas goodreadssidor. Vill ni också vara med har The Broke and Bookish gjort ett inlägg för det här.

Annonser

2 kommentarer

 1. Elen [bokpotaten] · januari 13, 2015

  Tack för länken! Dig vet jag inte att jag sett förr 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s